VARTA Consumer Batteries Logo

POSTURI & CarIERĂ

ÎNCEPUTUL LA  VARTA Consumer Batteries ŞI Spectrum Brands

La Spectrum Brands te vei confrunta în fiecare zi cu noi şi interesante încercări. Pentru aceasta ai nevoie de un anumit grad de flexibilitate, mobilitate, iniţiativă şi dorinţă de a învăţa. Oferim angajaţilor noştri dedicaţi şi competenţi ocazia de a se desfăşura nelimitat, în funcţie de capacităţile fiecăruia. Dorim să-ţi descoperim talentele şi să-ţi cultivăm puterea, astfel încât să te dezvolţi în permanenţă şi să te perfecţionezi împreună cu noi. Pentru că succesul tău este şi succesul nostru.

Află mai multe despre cerinţele noastre pentru:

ABSOLVENŢII DE LICEU

Acum începe cea mai importantă etapă din viaţa ta. Este foarte important să porneşti spre viitor. Te vom ajuta să-ţi dai seama în ce constă puterea ta. În orice situaţie, dacă te alături echipei Spectrum Brands ţi se vor deschide căi spre un viitor ideal!
Dacă eşti interesat de un curs de pregătire sau de practică, vizitează pagina Contact!

StudenŢI

Îţi oferim ocazia de a participa activ la proiecte şi misiuni interesante într-una din locaţiile noastre europene şi de a combina teoria şi experienţa practică la un stadiu timpuriu – o prezentare ideală pentru un începutul unei cariere de succes. Ai ocazia de a ne arăta aptitudinile şi talentele tale.

Dacă eşti plin de entuziasm, dacă ai iniţiativă şi eşti dispus să înveţi, atunci Varta este locul potrivit pentru tine, unde te poţi bucura că lucrezi într-o echipă şi poţi comunica fluent în engleză şi cel puţin încă o limbă străină.

Oferim un număr limitat de stagii practice pentru studenţii din toate domeniile – însă, pe lângă profilul necesar, trebuie să poţi dedica cel puţin 3 luni pentru aceasta.

Dacă eşti interesat de o perioadă de practică la Spectrum Brands, vizitează pagina Contact!

ABSOLVENŢI DE FACULTATE

Ţi-ai terminat studiile?

Profilul tău corespunde nevoilor noastre? Ţi-ar plăcea să te alături unei corporaţii internaţionale care oferă multe ocazii de dezvoltare? Unei organizaţii în care se pune un mare accent pe spiritul de echipă şi integritate, dar unde contează în acelaşi timp şi productivitatea, inovaţia şi motivaţia?

Atunci ar trebui să candidezi pentru un post la noi - aşteptăm cu nerăbdare să te cunoaştem!

Pentru a candida, dă click pe Contact

ProfesIONIŞTI

După ce ai câştigat o experienţă profesională remarcabilă, ai o imagine clară a viitorului tău post. Împreună cu noi, vei dori să aduci succes companiei în viitor.

Alătură-te direct companiei Spectrum Brands şi asumă-ţi răspunderea încă din prima zi. Cariera ta viitoare va avea parte de o nouă dezvoltare: vei participa activ la conturarea ocaziilor tale.

Aşteptăm cu nerăbdare să primim cererea ta de angajare pe pagina Contact!

Bookmark and Share
Harta site
Facebook