VARTA Consumer Batteries Logo

CERCETARE & DeZVOLTARE

EFICIENŢĂ MaximĂ ŞI INOVARE

Laboratorul de testare a bateriilor

La încheierea unei luni, la laboratorul automat de testare a bateriilor Ellwangen, cercetătorii Varta supun unui test complet 30.000 de baterii portabile, de la polul pozitiv la polul negativ. Deoarece Varta şi calitatea sunt sinonime: cei 600 de metri pătraţi ai laboratorului sunt dedicaţi asigurării celor mai înalte standarde de eficienţă şi determinării unor date neutre de valorificare pentru inovaţia de produse.

Datorită analizei constante a eficienţei produselor concurenţei, Varta rămâne mereu la curent.

Eficienţă maximă şi inovaţie

Datorită echipei de cercetare Varta, în fiecare an apar pe piaţă produse noi, adaptate perfect nevoilor consumatorilor. Aşa că nu-i de mirare că primul acumulator apărut pe piaţă a fost produs de Varta.

Împreună cu centrul tehnologic din SUA, specialiştii Varta din Ellwangen/Germania lucrează pentru optimizarea geometrică a celor două jumătăţi ale bateriei, scăderea rezistenţei interne şi obţinerea unor rate optime ale randamentului din componente active electrochimic.

Fiabilitatea şi longevitatea bateriilor sunt îmbunătăţite continuu, pentru a face faţă cererilor aparatelor moderne. Drept pentru care, Varta oferă soluţia potrivită de energie pentru aproape orice aparat. Cu cea mai mare eficienţă, calitate şi inovaţie.

Bookmark and Share
Harta site
Facebook